AMC Security

AMC Security Android 5.4.2

Onderhoud je Android-toestel en bescherm het tegen gevaarlijke bestanden

AMC Security is zowel een onderhouds-tool als een security suite. Het beschermt je Android-toestel tegen virussen en malware, houdt je data veilig, helpt je je apps te beheren, en nog veel meer.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Handige batterij-melding
 • Real time bescherming tegen virussen en malware
 • Voert routine onderhoud uit
 • Veilige kluis voor je persoonlijke bestanden
 • Goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken
 • Mogelijkheid om oproepen en tekstberichten te blokkeren

TEGEN

 • Geen root features
 • Deep scanning kan erg traag zijn

Excellent
9

AMC Security is zowel een onderhouds-tool als een security suite. Het beschermt je Android-toestel tegen virussen en malware, houdt je data veilig, helpt je je apps te beheren, en nog veel meer.

Wat kun je doen met Advanced Mobile Care

IObit is een bedrijf dat veel Windows-gebruikers wel zullen kennen. Ze maken uitgebreide onderhoud en security suites voor de pc, zoals Advanced SystemCare Ultimate. AMC Security for Android is niet zo uitgebreid als de pc-versie, maar zit toch vol met handige functies.\n

Als je AMC Security voor het eerst opstart, zie je een grote "Scan" knop. Tik erop en het programma scant je apparaat en zoekt naar eventuele problemen. Er wordt gezocht naar malware en overbodige en cache bestanden. AMC Security biedt real time bescherming, dus alle apps die je downloadt en installeert worden gescand op malware.

Er is ook een losse antivirus-scanner, die eveneens real time bescherming biedt. Je kiest tussen een zogenaamde fast scan of deep scan. Die laatste neemt nogal wat tijd in beslag, dus heb geduld!

AMC Security heeft ook een app manager en task killer. De task killer gebruik je om alle onnodige apps op een bepaalde tijd uit te schakelen. Ook is het mogelijk individuele taken te cancelen. Je kiest de apps die je wilt deïnstalleren, hoewel het niet mogelijk is meerdere apps tegelijk te deïnstalleren. Vervolgens klik je voor elke app op de delete-optie.

Nog een interessante mogelijkheid van AMC Security is de game optimizer. Al je spellen worden aan een lijst toegevoegd, maar het is ook mogelijk zelf meer toe te voegen, voor het geval Advanced Mobile Care een spel niet herkent. Start je een spel op vanuit AMC Security, dan werkt deze sneller dan normaal (hoewel dit niet altijd even merkbaar is).

Met de battery manager maak je vooraf ingestelde settings aan die op specifieke tijden worden geactiveerd. AMC Security laat je ook zien hoe lang je batterij nog werkt en hoe lang het duurt om je batterij weer op te laden.

In de bijbehorende locker sla je foto's, video's en bestanden op. Deze functie werkt goed en met een wachtwoord bescherm je je persoonlijke bestanden.

In de enorme gereedschapskist van AMC Security vind je verder nog een mogelijkheid om oproepen en tekstberichten te blokkeren, cloud back-up en een antidiefstal-oplossing waarmee je kunt zien waar je apparaat is als deze gestolen wordt.

De mogelijkheden van AMC Security zijn behoorlijk indrukwekkend, zeker aangezien de meeste gratis beschikbaar zijn. Met de gratis trial is het mogelijk om ook alle premium functies voor nop uit te proberen.

Soepel en gemakkelijk te gebruiken

Beveiligingssoftware en performance utilities hebben vaak te kampen met lelijke, overvolle interfaces. Dit is gelukkig niet het geval bij AMC Security. Het ontwerp ziet er niet alleen prettig uit, het is ook prettig om mee te werken.

De icoontjes zijn groot en aantrekkelijk en er is voldoende in-app informatie die je uitlegt wat AMC Security precies doet.

Het enige dat ontbreekt is een overzicht van hoe lang een scan nog duurt, zeker aangezien de scans soms behoorlijk wat tijd in beslag kunnen nemen.

Een complete onderhoudskit

AMC Security biedt alles wat je nodig hebt om je telefoon of tablet soepel te laten werken, het te beschermen tegen virussen en malwaren en je data veilig te houden. Het programma is gemakkelijk te gebruiken en de meeste functies zijn gratis beschikbaar. Van harte aanbevolen voor iedereen die zijn of haar Android-toestel een warm hart toedraagt.

Alles-in-1 beveiliging en optimalisatie app voor bescherming telefoon en privacy.

AMC Security (aka Advanced Mobile Care) is een beveiliging en optimalisatie app van IObit, die de ontwikkelaar is van het populaire programma Advanced SystemCare voor Windows. Het is de #1 All-in-een beschermer en booster, om uw apparaat tegen mogelijke bedreigingen te beschermen en de prestaties van het apparaat naar de top te verhogen. Misschien heb je altijd de volgende zorgen: Verschillende tool apps geïnstalleerd, maar maak je alleen gebruik van een paar van hun functies? Vind telefoons en tablets steeds trager worden en beperkt geheugen hebben? Bezorgd over allerlei nieuwe trucs en inbraken? Verdwaald en verward in andere soortgelijke apps? AMC Security kan ze allemaal oplossen! Alles-in-een Amc security kan soortgelijke apps in één keer vervangen one-tap scan, booster, komt beveiliging met een handvol must-have tools die ervoor zorgen dat uw apparaten een uitgebreide bescherming krijgen. Het is lichter dan je denkt. Scan Smart scan zal al uw draaiende apps, cache rommel, privacy-records en nutteloze apk-bestanden laten reinigen. Deep scan schoont ongewenste bestanden, grote bestanden en de resterende bestanden. Al de schoonmaak in een paar tikken. Het helpt u om genoeg opslagruimte ruimte te hebben om meer foto's, video's maken en apps te installeren. Antivirus Met de door AVL #1 gerangschikte AV-TEST Antivirus, beschermt AMC Security uw apparaat tegen virussen, trojans, kwetsbaarheden, malware en spyware. UI AMC Security is gericht op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Met nieuwe ontwerpmateriaal, in een goede structuur vindt u hoe netjes en strak het eruit ziet. Andere functies in Booster en Beveiliging Telefoon Booster Game Booster Anti-Phishing Anti-Diefstal Betalings Bescherming Surfbescherming Veiligheidsbescherming Sidebar zal verstrekt worden met App Manager, Batterij Besparing, Gesprek blokkering, Privacy vergrendeling en meer! Opmerking: Een AMC Security Pro account kan op meerdere apparaten tegelijk gebruikt worden, omdat je update naar versie 5.0.
AMC Security

Download

AMC Security Android 5.4.2

Beoordelingen about AMC Security

 • door Anonymous

  smartphone beveiligen !!.
  Hoe krijg ik ADVANCED MOBILE CARE op mijn htc cha cha mobiele telfoon ?? ik zit nu ac...   Meer